Het Concept

Ik ontzorg jouw geluid

Ik denk graag met je mee en zorg ervoor dat ik in één keer alles weet wat jij wilt: ik ontzorg jouw geluid.

Een eerste rond-de-tafel-sessie is goud waard: jij óf jouw klant maakt jullie wensen kenbaar en ik denk met jullie mee. Samen werken we aan een compleet eindproduct dat fijn kijkt en klinkt.

Heb je haast? Ik ben de laatste schakel. Prima! Met een belletje als briefing geef je aan wat je wensen zijn. Samen komen we tot een geluidsbeeld bij jouw animatie of film en sfeer die je wilt, toegespitst op de doelgroep van jouw project. Ik zorg ik ervoor dat het geluid spot-on is. Binnen je deadline.

Ik versterk jouw beeld

In mijn studio heb ik alle kennis en middelen om in korte tijd hoogstaande kwaliteit te leveren. Of dit nu geluid voor een commercial, film, animatie, interactieve website, app, social media campagne of presentatie betreft: ik voeg een extra dimensie toe aan elk project. Hoe ik dit doe?

Door nieuwe geluiden te synthetiseren, (rechtenvrije) samples te bewerken, voor elk doel voice-overs te leveren en door samen te werken met diverse studiomuzikanten.

Ik ontzorg jouw geluid door precies dát ene geluid te maken wat jóuw beeld versterkt (voor de liefhebbers: bekijk ook eens mijn: Roland Juno 6Behringer Deepmind 12, Sequential Circuits Prophet 6Vermona DRM1 MKIII en Octave Voyetra 8).

Mijn service

De levering

Levering met een 5-to-9 mentaliteit

Aangezien het geluid vaak pas vlak voor de deadline in beeld komt zorg ik voor een snelle levering: met een 5-to-9 mentaliteit.

Nog voor dat jouw dag begonnen is heb je een Wetransfer in je mailbox zitten. Ruim op tijd, zodat jij nog rustig een kop koffie kunt drinken voor je de final render naar jouw klant stuurt.

Zijn er toch nog last-minute aanpassingen? Mijn service houdt niet op bij de deadline: ik pas kosteloos eenmaal het geluid aan, zelfs na oplevering. Doe ik gewoon.

Ik ontzorg jouw geluid

De kracht zit hem in: communicatie, creativiteit en techniek. Een to-the-point briefing, punctuele afspraken, en oplevering van geluidsbestanden in elk gewenst format. En last but not least, een geluid waardoor jouw beeld nóg meer tot zijn recht komt!

Een keer kennis maken? Benieuwd hoe ik jouw geluid kan ontzorgen?
Bel me op 06 532 883 12 of stuur een mail: info [at] doorhetgeluid [dot] nl, uiteraard geheel vrijblijvend 😀

Wat ik heb gemaakt

Het resultaat

Het Concept

Ik denk graag met je mee

Het ontzorgen van jouw geluid begint dan ook met heldere communicatie: ik zorg ervoor dat ik in één keer alles weet wat jij wilt.

Een eerste rond-de-tafel-sessie is goud waard: jij óf jouw klant maakt jullie wensen kenbaar en ik denk met jullie mee. Samen werken we aan een compleet eindproduct dat fijn kijkt en klinkt.

Heb je haast? Ik ben de laatste schakel. Prima! Met een belletje als briefing geef je aan wat je wensen zijn. Samen komen we tot een geluidsbeeld bij jouw animatie of film en sfeer die je wilt, toegespitst op de doelgroep van jouw project. Ik zorg ik ervoor dat het geluid spot-on is. Binnen je deadline.

Mijn service

Ik versterk jouw beeld

In mijn studio heb ik alle kennis en middelen om in korte tijd hoogstaande kwaliteit te leveren. Of dit nu geluid voor een commercial, film, animatie, interactieve website, app, social media campagne of presentatie betreft: ik voeg een extra dimensie toe aan elk project. Hoe ik dit doe?

Door nieuwe geluiden te synthetiseren, (rechtenvrije) samples te bewerken, voor elk doel voice-overs te leveren en door samen te werken met diverse studiomuzikanten.

Ik ontzorg jouw geluid door precies dát ene geluid te maken wat jóuw beeld versterkt (voor de liefhebbers: bekijk ook eens mijn: Roland Juno 6, Sequential Circuits Prophet 6Vermona DRM1 MKIII en Octave Voyetra 8).

De levering

Levering met een 5-to-9 mentaliteit

Aangezien het geluid vaak pas vlak voor de deadline in beeld komt zorg ik voor een snelle levering: met een 5-to-9 mentaliteit.

Nog voor dat jouw dag begonnen is heb je een Wetransfer in je mailbox zitten. Ruim op tijd, zodat jij nog rustig een kop koffie kunt drinken voor je de final render naar jouw klant stuurt.

Zijn er toch nog last-minute aanpassingen? Mijn service houdt niet op bij de deadline: ik pas kosteloos eenmaal het geluid aan, zelfs na oplevering. Doe ik gewoon.

Het resultaat

Ik ontzorg jouw geluid

De kracht zit hem in: communicatie, creativiteit en techniek. Een to-the-point briefing, punctuele afspraken, en oplevering van geluidsbestanden in elk gewenst format. En last but not least, een geluid waardoor jouw beeld nóg meer tot zijn recht komt!

Een keer kennis maken? Benieuwd hoe ik jouw geluid kan ontzorgen?
Bel me op 06 532 883 12 of stuur een mail: info@doorhetgeluid.nl, uiteraard geheel vrijblijvend 😀

Wat ik heb gemaakt