geluid expert

Door het geluid komt jouw beeld
nóg meer tot zijn recht!

Even voorstellen

Mijn naam is Lennard Lobrij. Van jongs af aan ben ik al bezig met muziek; van dwarsfluit tot drumstel; van bands opnemen tot het regisseren van stemacteurs; mijn leven staat in teken van het geluid. Wie ik ben? Een geluid expert.

Met een eigen studio en de nodige ervaring ben ik ondertussen uitgegroeid tot een specialist op het gebied van sound design, soundtracks en afmixen.

Door mijn multidisciplinaire achtergrond begrijp ik maar al te goed dat elk project vraagt om een eigen sound die past bij het concept én de doelgroep.  Maar het houdt niet op bij een tight sound: ik ontzorg jouw geluid:

  • Met heldere communicatie
  • Een 5-to-9-mentaliteit
  • En niet onbelangrijk: een scherpe prijs. Bel me voor een passende oplossing.

Vlak voor de deadline is er altijd meer werk dan je denkt en dan heb je eigenlijk geen tijd meer voor het geluid. Snel schakelen is op zo’n moment essentieel en met één belletje zorg ik er als geluid expert voor dat jij op schema blijft en je deadline haalt. Met verve.

Minstens even belangrijk is jouw workflow; dus zorg ik ervoor dat jij voor je eerste kop koffie ’s ochtends een Wetransfer in je mail hebt zitten.

En last but not least gaat de zon toch – bijna – voor niets op; want goed geluid hoeft niet duur te zijn.